Usein kysytyt kysymykset

UKK

Keräsimme tähän usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos kysymykseenne ei löydy vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai vapaalla viestillä.

IKIKATOS

IKIKATOS on tilaratkaisu kiinteistössä syntyvän jätteen ja kierrätysmateriaalin keräys-, lajittelu- ja säilytystarpeeseen. Katos on suunniteltu alan ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä. 

IKIKATOS on turvallinen, jyrsijäsuojattu ja kestävä jätekatos. Sano siis hyvästit lohkeilevalle maalipinnalle ja jätekatoksessa vilistäville jyrsijöille!

IKIKATOS on juuri sen kokoinen kuin haluat! Katos toimitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Perusmallimme on kooltaan 3500x5500mm.

IKIKATOKSEN ulkoverhoilu on laadukasta komposiittilautaa, jota on saatavilla neljässä eri värissä. Värit löydät täältä. Valitsimme juuri komposiittilaudan, koska se on huoltovapaa verrattuna puulautaan. 

Kyllä! Tilantarpeen kasvaessa IKIKATOKSEN ainutlaatuinen moduulirakenne mahdollistaa katoksen laajentamisen tarpeen mukaan. 

Vain hieman! Ulkoverhoilussa käytettävä komposiittilauta ei tarvitse huoltomaalauksia, mikä tekee IKIKATOKSESTA kustannustehokkaan. Käyntioven saranat tarvitsevat voitelua ajoittain. 

Toimitus

IKIKATOKSEN toimitusaika on 4-6 viikkoa toimitussisällöstä riippuen.

Ei! IKIKATOKSIA toimitetaan kaikkialle Suomeen.