Ikikatos


Miksi IKIKATOS?

IKIKATOS SUOMI OY tuottaa markkinoille uudistuvan jätelain vaatimukset täyttäviä moduulirakenteisia jätekatoksia asuntoyhtiöille, liikeyrityksille ja kiinteistöille. IKIKATOKSESSA käytetyt materiaalit takaavat tuotteelle pitkän elinkaaren käyttömukavuutta unohtamatta.

IKIKATOS on oikea jätekatosvalinta, jos tavoitteena on pitkäikäinen investointi, matalat huolto- ja ylläpitokustannukset sekä siistin ja toiminnallisen jätetilan positiivinen vaikutus käyttäjäkokemukseen ja omistuksen arvoon.

Toimitamme katokset ”avaimet käteen” -periaatteella valmiina käyttöön. 

 

Ominaisuudet

IKIKATOS on uniikki jätekatos. Katoksesta ainutlaatuisen tuotteen markkinoilla tekee sen laadukkaat sekä kestävät osat ja komponentit, työn korkea laatu sekä moduulien toisto- ja mittatarkkuus. Katos on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, jotta Sinun käyttömukavuutesi on taattu. 

RAKENNE

Rakenteena käytetään kuumasinkittyjä teräsrakenteisia runkoelementtejä, joiden elinkaari on ylivertainen verrattuna esimerkiksi puurakententeisiin katoksiin. Rakenteen moduulisuus mahdollistaa erikokoisten katosten toimituksen. Katoksen moduulirakenteen myötä katoksen laajentaminen on vaivatonta. Katoksen julkisivuverhoiluna käytettävä komposiittilauta on kaunis ja kestävä materiaali. Värivaihtoehdoillamme voidaan saavuttaa kaunis harmoninen maisemakuva muiden alueen rakennusten kanssa.

IKIKATOS & JÄTELAKI JA YMPÄRISTÖ

IKIKATOS on suunniteltu uudistuva jätelaki huomioon ottaen. Erilliskeräyksen laajentuessa, myös tarvittava tila jätekatoksissa kasvaa. IKIKATOS mukautuu näihin tarpeisiin myös tulevaisuudessa, koska katosta voidaan vaivattomasti laajentaa asennuksen jälkeen. Katoksen tilavuus luo sen käyttäjille turvallisen ympäristön, jätehuollon työntekijöitä unohtamatta. Katoksen materiaalivalinnoissa on huomioitu niiden ympäristövaikutukset sekä kestävän rakentamisen vaatimukset.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS

Katoksemme suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttäjäystävällisyys. Katoksen sokkelissa ja päätykolmioissa on käytetty pienireikäistä kuumasinkittyä peltilevyä, jotka estävät kutsumattomien vieraiden, kuten jyrsijöiden pääsyn katokseen. Reiälliset peltilevyt mahdollistavat myös tehokkaan ilmanvaihdon. Komposiittilauta ei tarvitse huoltomaalauksia, mikä tekee IKIKATOKSESTA kustannustehokkaan ja huolettoman katoksen! Vakiovarusteisiin kuuluva ovistoppari tekee katoksen käytöstä turvallista tuulisemmallakin säällä. Myös liiketunnistimella toimiva valaistus kuuluu katoksen vakiovarusteisiin. Siistillä ja toiminnallisella jätetilalla on myös positiivinen vaikutus käyttäjäkokemukseen ja omistuksen arvoon. ABLOY:n lukkojärjestelmä varmistaa katoksen asiaankuuluvan käytön. Helppoa ja huoletonta!

IKIKATOS TOIMITUSSISÄLTÖ

Ladattava PDF-tiedosto sisältää IKIKATOKSEN teknisen toimitussisällön.

Lue ikikatoksen pääsuunnittelijan näkökulma

IKIVÄRIT

Ikikatoksen ulkoverhoiluna käytetään komposiittilautaa. Lautaa on saatavilla neljässä eri värissä. Säänkestävä.